Om deltagarna i Så mycket bättre 2015

Så mycket bättre

På lördag den 17/10 så är det äntligen dags för nya säsongen av Så mycket bättre. Lördagens familjemys är räddat. I år är det en brokig skara artister som skiljer sig väldigt mycket i både stil och musikaliskt, men även åldersmässigt. Precis som vi vill ha det alltså. I år så kommer dessa svenska artister att medverka:

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson föddes 1970 i Stockholm och är i dag 45 år. Hon fick sitt genombrott i melodifestivalen 1989 med låten Du skriven av Bobby Ljunggren, Lisa kom på fjärdeplats med låten. 1992 så gav hon ut låten Himlen runt hörnet som är hennes största hit genom tiderna, låten skrevs av Mauro Scocco. Lisa jobbar också som låtskrivare och jazzsångerska och är även skådespelerska och musikalartist. Hon har alltid varit väldigt privat av sig och inte synts så mycket i press och tv.

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt är en av Sveriges mest populära artister. Han är 56 år gammal och har tre barn. Två stycken pojkar tillsammans med Efwa Attling och en dotter tillsammans med Agneta Sjödin. Genom åren så har han släppt låtar som Sista morgonen, Om och Bilderna av dig. Han är en otroligt duktig sångare och gitarrist och det ska bli kul att få se honom i detta forum.

Andreas Kleerup

Andreas Kleerup föddes 1979 i Täby och han är både sångare och låtskrivare till flera andra stora artister. Bland annat så har han skrivit Robyns megahit With every Heartbeat som toppade listorna runt om i Europa. Privat så har Andreas haft stora missbrukarproblem och blivit känd som en strulputte i pressen.

Sven-Bertil Taube

Årets äldsta deltagare är Sven-Bertil Taube med sina 80 år. Sven-Bertil är son till den kände vismakaren Evert Taube och tolkar gärna sin fars visor. Han är också en omtyckt skådespelarare, både inom teater och film och tv. Han är också känd för att tolka poeter och har en enorm musikskatt och erfarenhet med sig genom åren.

Jenny Berggren

Jenny föddes 1972 i Göteborg som yngst av tre syskon. De uppfostrades i ett kristet hem och Jenny var i sina unga år mest verksam inom kyrkokonserter och körsång. På 90-talet så bildades gruppen Ace of Bace tillsammans med sina syskon Jonas och Linn och deras vän Ulf. De fick stora hits som I saw the sign, All that she wants och Life is a flower. År 2010 så gav hon ut sin egen skiva och hon uppträder regelbundet inom kyrkan.

Ison Glasgow

Föddes 1980 i Queens, New york. Han Är en av medlemmarna I hip hop bandet Ison och Fille som get ut hits som Länge leve vi och Jag skrattar idag. Ison har också medverkat som en av Coecherna och juryn i talangprogrammet X-Factor. Han släppte en självbiografi 2014 som heter När jag inte hade något.

Miriam Bryant

Är årets yngsta deltagare med sina 24 år. Hon är Säsongens mest okända deltagare och en riktig underdog. Men hon har en fantastisk röst och hon är oerhört musikalisk. Hon har hit som Finders, keepers och Dragon.

Privacy Policy