Gamex-tävling: vinn två biljetter till årets mässa!

Gamex närmar sig med stormsteg (3-6 november) och hela Megazineredaktionen är spända av förväntan. Delvis för att vi får möjlighet att träffa varandra men också såklart för att vi får klämma och känna på alla nya och kommande spel! Denna möjlighet vill vi såklart att fler ska få och därför har vi nu satt upp den här tävlingen så att du, Megazineläsare, tillsammans med en vän också ska få chansen att besöka Gamex i år! Biljetterna ni tävlar om är dagsbiljetter.

Reglerna är enkla. Lös korsordet och skicka in ditt svar till oss på följande sätt:
1. Apelsin 2.Legoklossar 3.Flygplan (påhittade svar)

Sänd in ditt mail till oss på marcus@megazine.se senast söndag 23/10. Om det visar sig att flera har alla rätt (eller lika många rätt) så kommer vi lotta ut en vinnare. Glöm inte bifoga fullständigt namn och adress så att vi vet vart vi ska skicka biljetterna. Lycka till!

För mer information om Gamex, besök deras hemsida här: http://www.gamex.se/

6 thoughts on “Gamex-tävling: vinn två biljetter till årets mässa!

  1. Vill bara påpeka att det är fel vid fråga 1 på korsordet…. eller? :)

  2. Vi upptäckte ett fel i korsordet med fråga ett. Vi har nu uppdaterat korsordet och flyttat fråga ett så att svaret stämmer. Ni som redan har skickat in behöver inte skicka in igen. Tack för er förståelse.

  3. Han heter inte örefalk Öjerfalk

  4. [...] Vill du öka dina vinstchanser lite? Spelkriget och Megazine tävlar också ut biljetter, men där är det inte mycket tid kvar av tävlingarna D.S Dela det [...]

Kommentera