Jag plågar mig igenom Hunted

Ibland ska man tro på vad man läser. Hunted har fått dåliga recensioner rakt av och ändå går jag och köper det när jag hittade det för ca 200 kr. Jag tänkte att så illa kan det ju inte vara. Lite underhållning är det säkert. Och jo, om man med underhållning menar uttråkning så finns det gott om det i Hunted: The Demon’s Forge för uttråkad blir jag. Jag pausar hela tiden för att kolla om det är någon som gjort något drag emot mig i Wordfeud istället än för att spela. Riktigt vad det är som gör spelet tråkigt har jag inte listat ut än så jag tänkte att jag ska fortsätta kämpa mig igenom det ett tag till så att jag kan skriva mer ingående vad som stör mig. Förhoppningsvis så hamnar det inget roligare spel i vägen under det närmaste dagarna även fast Undead Nightmare lockar mig tillbaka med sina löften om rolig speltid.

Jag tror inte jag har så mycket mer att säga om den här titeln just nu. Vi får väl se om jag fortsätter med det eller om jag ger upp. Just nu är det som sagt roligare att spela Wordfeud!

Kommentera