Entourage går på tomgång

Jag som var så peppad, jag som längtade i nästan ett år… och så blir det såhär.

Den åttonde säsongen av HBO:s Entourage bådar inte gott för framtiden. Efter de inledande avsnitten märks det en tydlig kvalitetssänkning från tidigare säsonger. Dessutom läste jag en intervju med skaparen Doug Ellin som påpekar att denna säsongen blir mer som en brygga inför filmen som planeras. Vilket märks med all önskvärd tydlighet.

Dialogen är usel, intrigerna är på en tråkigt låg nivå. Med det slutet som säsong 7 hade, som faktiskt var intressant med cliffhanger på nästan samtliga karaktärer, men man utnyttjar inte den möjligheten utan drar ett streck nästan utan att ge några direkta svar. Förvisso är det bara två avsnitt som sänts än så det kan bli bättre, men jag är tveksam.

Grundidén för serien är ju att spegla en filmstjärnas kamp mot att göra det som är klokt med säkra pengar eller göra det man brinner för. Vilket allt för sällan går hand i hand. Agenten vill en sak, managern en annan och skådisen ställer sig någonstans i mitten när beslut skall fattas.

Kom igen nu, bättre kan ni!

Tagged with 

Kommentera