3DS spel att se fram emot – del 1

Idag fick jag min 3DS och jag må säga att jag tycker den är snygg. Men just nu är det så att jag bara har ett fullprisspel till den och det är Lego Star Wars III; The Clone Wars. Förra veckan kom också The Legend of Zelda™: Ocarina of Time och det måste jag också skaffa. Däremot om jag blickar bakåt så finns det inte direkt någonting som lockar. Blickar jag framåt istället så hittar jag massa intressant.

Mario Kart 3D

Som alltid när det är Mario Kart dags så förväntar man sig inga direkta nyheter. Det här är samma spel en gång till och med 3D plus säkert en massa kul saker som att luta 3DS när man styr och dumheter. Med tanke på hur kul jag haft med gamla Mario Kart spel är det svårt att inte vara lite pepp.

Luigi’s Mansion 2

En oväntat uppföljare på gamla hederliga och bortglömda Gamecube-spelet. Men oj, vad roligt jag hade med det när jag fick styra Marios lite fegare bror Luigi. Nu är han tillbaka igen och ska dammsuga efter spöken. Som ett Ghostbusters i Svampriket så att säga.

Paper Mario 3D

Vad finns det att säga egentligen? Super charmiga Paper Mario som gjort en grej av att vara platt ska komma i 3D. Det här har säkert Nintendo fixat galant och jag hoppas på samma charmiga berättade som sist det begav sig till Wii.


One thought on “3DS spel att se fram emot – del 1

  1. Finner det helt otroligt att så få spel har ett releasedatum. Inte ens Kid Icarus, som var det första spelet man fick se till konsolen! Helt vansinnigt.

Kommentera