Inför Eurovision 2011

Melodifestivalen plågar för fullt och även om jag följer det så känner jag mig inte direkt imponerad. Däremot så ser jag som alltid fram emot Eurovision precis som vanligt. Tyskarnas låt med Lena var riktigt bra förra gången ochn nu som alltid har jag börjar tjuvkika på vad vi kommer att bjudas på. Av det länder som är klara så tycker jag att det är riktigt mycket skit men det är två låtar som sticker ut.

Vilka tror ni vinner i år? I maj får vi svaret!

2 Comments

 1. Lunandrez

  Jag väntar med att sia om vinnaren i ESC tills att jag har hört samtliga länders bidrag, men av det jag har lyssnat igenom så är det inte direkt någonting som har imponerat det minsta så här långt. Lena deltar ju för Tyskland även det här året, men har som väntat inte en alls lika slagkraftig låt. Men den lär säkert sticka ut ändå, även om chanserna för vinst troligen inte är enorma.

  Jag tror att om vi skickar Eric Saade ett år som detta, med sitt magnifika shownummer, så lär vi ha rätt så goda chanser att placera oss i toppen, kanske till och med vinna. Dags för Sverige att skicka en kille också, vi skickar mest bara tjejer och ofta skickar vi helt fel bidrag (förra året borde Salem al Fakir ha vunnit, istället fick Anna åka till Oslo och faila, precis som väntat.

  Fast sen återstår ju en deltävling, kan ju alltid vara så att någon där överraskar en. Men i detta nu känns Eric Saade som ett självklart val att skicka till Düsseldorf i maj. Då kan Sverige ha goda chanser för vinst av, för att citera Kristian Luuk, hela tjottaballongen.

  Reply
  1. Niklas (Post author)

   Jag håller helt med om Eric Saade nu när en deltävling återstår men jag har svårt att tro att dem vaskar fram någonting bättre där faktiskt

   Reply

Kommentera