Uppföljare till Enslaved?

Ett hopp tändes inom mig när jag kollade Gamereactor just. Nämligen en liten nyhet som handlade om Namco och Enslaved som trots dåliga försäljningssiffror kan få en uppföljare. Det verkar nämligen som att Namco inte ger upp ett lovande koncept bara för att det sålde sämre än väntat. Istället talar dem om svårigheterna med nya varumärken men verkar tro på att Enslaved som spelserie kan växa.

Det känns lovande tycker jag.

 

2 Comments

  1. Tommy Håkansso

    Ja, Dead Space 2 är ju ett exempel på att man inte ska släppa ett bra koncept. Ett spel säljer ofta bättre efter att en första titel liksom etablerat märket. Dead Space släpptes, EA fick beröm för att de vågade satsa, och trots att det inte sålde som man hoppats så kom en uppföljare som nu är ett av årets största titlar.

    Reply
  2. Oskar Källner

    Kul! Hoppas! :-)

    Reply

Kommentera