Medal of Honor – första intrycket av singelplay

Efter att fått spelet lite oväntat i går så ville jag ju självklart spela. Det var bara Enslaved som skulle klaras av först.

Men när det väl var gjort satte jag snabbt in skivan i min Xbox 360 traktor och började köra. Jag är ingen stor fantast av online-lirande så jag började med singelplay kampanjen. Den som DICE tydligen inte alls varit inblandad i utan som EA gjort helt själva. Jag har klarat av två banor nu och kan väl konstatera att det är ett bra jobb dem har gjort. Snygg grafik, intensiva strider och en tajt kontroll som sitter som den ska. Talibanerna ser ut som dem ska med skägg och huva, precis som dem gör i alla spel av någon anledning. Storyn har jag inte hunnit tagit del av en då det verkar som den hoppar mellan olika personer precis som i Modern Warfare 2. Mellan avsnitten berättas lite story med snygga mellansekvenser men allt för att egentligen få oss att panga vilt omkring oss.

Jag spelade det förra Medal of Honor: Airborn ganska mycket för några år sedan och det här är en helt annan sorts upplevelse. FPS spelen har lyckats bli intensivare på senare dagar. Det skjuts och bombas överallt omkring mig medan jag springer och försöker panga tillbaka!

Ok, hittills känns det här inte som något spel som sticker ut och som på nått sätt slår konkurrensen på fingrarna. Men jag tycker nog att det är minst lika bra som Moderns Warfare 2 (7/10) och det bjuds på en hel del underhållning. Även om man sett det mesta förut så är det ett gediget arbete som dem har gjort.

 

Medel of Honor har jag fått från EA Sverige.

3 thoughts on “Medal of Honor – första intrycket av singelplay

 1. Alexander (StateUnkn says:

  Jag har bara hunnit lira två uppdrag än så länge och lite multplayer. Vad jag kan säga såhär långt är att Multiplayern piskar singelplayern på fingrarna. Dice vet vad dom pysslar med. :)

  • Ja, det misstänker jag – dem brukar kunna det där dom… ska testa det imorgon tror jag.. =)
   spelar du på xbox? devylia heter jag där om vi inte redan addat varandra

   • Alexander (StateUnkn says:

    Jag lirar på krysslådan ja. =) Jag tror jag har dig på min friendlist där. dB x Z e R 0 är min gamertag.

Kommentera