Efterlängtade spel: Lego James Bond

Om ni följer den här bloggen förstår ni att det vart mycket lego. Och jag tycker om lego. Nu råkar det även vara så att jag faktiskt tycker om massa av det där legospelen som har släppts. Därför funderade jag lite på vad för sorts legospel som jag skulle kunna tänka mig spela. Och förvånansvärt snabbt kom jag på att jag skulle vilja se James Bond i legoformat.

Upplägget är ju lysande. Massor av oförglömliga fiender, massa medhjälpare och massa prylar får att ta sig vidare. Allt från bilar och båtar till flygfordon i olika modeller. Och dessutom finns det massa av filmer att göra banor i. Det här kanske skulle vara nått för Traveller’s Tales nu när dom släppt Harry Potter-spelet.

legojamesbond

Kom igen nu!

Vad skulle ni vilja se för filmer bli omgjorda till legospel?

2 thoughts on “Efterlängtade spel: Lego James Bond

  1. Har inte spelat något utav de tidigare legospelen men om det kom ett James Bond till Lego skulle jag definitivt spela det, vem har inte blivit förälskad i James bond goldeneye till 64:an och plocka upp det till Lego skulle väcka lite nostalgikänslor.

  2. Ja, Lego som FPS kanske skulle vara kul!

Kommentera