Intryck Mafia 2

Kanske var mina förväntningar för stora eftersom jag under det första timmarna av Mafia 2 kände mig lite besviken. Men efter några timmar (eller år, i spelet) så började det kännas bättre och bättre och nu när jag ska börja på kapitel tio känns det riktigt bra. Jag har accepterat att spelvärlden som Mafia 2 utspelar sig i är stor men ganska tom. Det finns ingenting att göra förutom att följa huvuduppdraget. Kanske är det ingen nackdel i säg. Men att då ha en så stor stad som Empire bay men inte bjuda mig någon anledning att ta mig runt i den utan att följa huvuduppdraget är synd. Det skulle kunnat bli mycket mer av det här för staden är välgjord och den är vacker att se på men alltså så känns den så tom. Men som sagt, när jag förlikade mig med detta och följde huvuduppdraget så blev spelet genast roligare och jag kan uppskatta spelet som jag tror spelet ska uppskattas.

Vi får se när jag återkommer med recensionen hur mina intryck har förändrats men just nu är dem mestandels goda.

Lite pang pang blir det ju. I sann gangestanda!
Tagged with 

Kommentera