Avatar: The Game

Som det flesta nog listat ut är inte det här något spel av hög klass. Betygen som spelet fått i olika spelmedia har snarare varit rättvist. Men inte kunde jag hålla fingrarna borta från det i alla fall. Inte för att jag förväntade mig underverk av något slag men för att jag hoppades på ok underhållning. Men det fick jag tyvärr inte. Att spela Avatar: The Game känns som slöseri med tid. Det är frustrerande kontroll och storyn är riktigt osammanhängande. Också uppdragsdesignen känns ologisk så det finns inte så mycket att glädjas åt.

Jag börjar spela som människa och skjuter lite varelser medan jag springer runt och gör uppdrag. Plötsligt står jag inför valet att skjuta en förrädare eller hjälpa honom. Självklart hjälper jag honom och snart springer jag ärenden för andra. Ungefär så fortsätter det.
Jag har redan slösat bort tillräckligt på det här spelet för att hitta på mer att skriva om det. Jag tror jag avslutar med varningen att det här bör man endast spela om man inte har något annat spel. Det är tråkigt, har dålig kontroll och man hänger inte med vad som händer.

4 Comments

 1. Ina (NG+)

  >Ajajaj, vilken hemsk upplevelse! :D Inte för att jag behövde en varning egentligen, men tack för förtydligandet om hur uselt det kan bli med licensspel ;)

  Reply
 2. niklas

  >Grejen är väl inte att det är ett linsensspel egentligen när det är Ubisoft Montreal (prince of persia, far cry 2 etc) och dem borde kunna bättre, eller hur?

  Reply
 3. Ina (NG+)

  >Fast det är ju licensgrejen som är boven."Tjena, alltså ni vet den här filmen Avatar, ni ska sätta ihop ett Avatar-spel på en vecka! Bra va? Kör igång då!"Tidspress och ja.. det blir inga bra spel.

  Reply
 4. niklas

  >Du har så klart rätt, det är bara synd att en sådan här studio gör sådant skit

  Reply

Kommentera